Dear Startup

00:00
00:00
-36:17

Luister je liever op één van de volgende manieren? iTunes, RSS of SoundCloud

DEZE PODCAST

We richten ons tot jullie, startups: hoe kunnen jullie ons, technologische burgers, empoweren met producten en diensten die vriendelijk en eerlijk zijn? We praten met Jaap-Henk Hoepman die met zijn team bij het Privacy & Identity Lab acht principes heeft opgesteld om privacy in de techniek te operationaliseren. Ondernemer Martijn de Kuijper vertelt ons over de toepasbaarheid van deze acht principes in de praktijk van een snel groeiende startup. Onze laatste gast, product designer Wouter de Bres, legt uit waarom het onmogelijk is om universele design regels voor privacy vriendelijke producten op te stellen.

 • Wouter de Bres

  Wouter de Bres

  Directeur Product Design Degreed

 • Jaap-Henk Hoepman

  Jaap-Henk Hoepman

  Wet. Directeur Privacy & Identity Lab

 • Martijn de Kuijper

  Martijn de Kuijper

  Oprichter Revue

VERDIEPING

DEEL DIT

Waarom doen we dit?

Insert User is een zesdelige podcastserie waarin we de rol van startups in onze maatschappij aan de tand voelen. Wie zijn die startups die onze toekomst willen bepalen? Welke visie hebben zij voor ons voor ogen? En welke rol nemen wij hier nog in als gebruiker van hun dienst of product?

Samen met founders van de meest succesvolle Nederlandse startups, hoogleraren, activisten en filosofen proberen we een antwoord te vinden op hoe het beter kan. Hoe stellen we de gebruiker weer centraal in hoe wij de diensten en producten van onze toekomst vormgeven?

Gepresenteerd door

 • Evelyn Austin

  Evelyn Austin

  Host

 • Emina Sendijarevic

  Emina Sendijarevic

  Host

Laat je horen

We houden elke aflevering een deel gereserveerd voor input van onze luisteraars. Praat met ons mee over de thema’s van de laatste aflevering:

 • Hoe kunnen startups ons, de techno-burgers, 'empoweren' met eerlijke en privacy vriendelijke producten en diensten?

Deel je mening via Twitter, spreek het in op onze voicemail of mail ons. We laten je altijd van tevoren weten wanneer je feedback in onze aflevering komt.