Magisch Denken

00:00
00:00
-35:20

Luister je liever op één van de volgende manieren? iTunes, RSS of SoundCloud

DEZE PODCAST

We gaan terug naar waar het allemaal begon: de Californian Ideology. Welke ideeën liggen ten grondslag aan Silicon Valley? En hoe uit zich dat in de praktijk, ook hier in Nederland? In gesprek met Dorien Zandbergen (antropoloog digitale cultuur), Robert Gaal (tech entrepreneur, voormalig product manager Google) en Henri Beunders (professor ontwikkelingen in de publieke opinie) onderzoeken we de invloed van het 'magisch denken' op onze toekomst.

 • Robert Gaal

  Robert Gaal

  Managing Director TQ

 • Dorien Zandbergen

  Dorien Zandbergen

  Antropoloog Digitale Cultuur

 • Henri Beunders

  Henri Beunders

  Hoogleraar Publieke Opinie

VERDIEPING

DEEL DIT

Waarom doen we dit?

Insert User is een zesdelige podcastserie waarin we de rol van startups in onze maatschappij aan de tand voelen. Wie zijn die startups die onze toekomst willen bepalen? Welke visie hebben zij voor ons voor ogen? En welke rol nemen wij hier nog in als gebruiker van hun dienst of product?

Samen met founders van de meest succesvolle Nederlandse startups, hoogleraren, activisten en filosofen proberen we een antwoord te vinden op hoe het beter kan. Hoe stellen we de gebruiker weer centraal in hoe wij de diensten en producten van onze toekomst vormgeven?

Gepresenteerd door

 • Evelyn Austin

  Evelyn Austin

  Host

 • Emina Sendijarevic

  Emina Sendijarevic

  Host

Laat je horen

We houden elke aflevering een deel gereserveerd voor input van onze luisteraars. Praat met ons mee over de thema’s van de laatste aflevering:

 • Hoe kunnen startups ons, de techno-burgers, 'empoweren' met eerlijke en privacy vriendelijke producten en diensten?

Deel je mening via Twitter, spreek het in op onze voicemail of mail ons. We laten je altijd van tevoren weten wanneer je feedback in onze aflevering komt.